Compară
0 Cos
Toate Categoriile
Vezi toate articolele

Nakamichi 2023, Redefinind excelența audio din 1948.

Nakamichi 2023, Redefinind excelența audio din 1948.

Nakamichi este un brand japonez de electronice cunoscut, cu o istorie care datează din 1948. A câștigat recunoaștere în anii 1970 pentru casetele sale inovatoare și de înaltă calitate. În 2004, departamentul audio mobil Nakamichi a fost creat cu scopul de a aduce același nivel de calitate și performanță de la produsele lor audio de acasă în industria audio mobilă. De-a lungul anilor, Nakamichi a crescut de la un mic jucător în sectorul audio mobil la o companie de dimensiuni medii care oferă o gamă completă de produse audio.

 

Compania Nakamichi este prezentă la diferite evenimente internaționale și expoziții comerciale, prezentându-și produsele și inovațiile. Unele dintre evenimentele notabile în care Nakamichi a fost prezentat includ:

 

CES (Consumer Electronics Show): Nakamichi a făcut parte din CES în 2019 și 2020, un eveniment global proeminent pentru tehnologii de consum și inovație. CES este cunoscut pentru introducerea pe piață a tehnologiilor de ultimă generație.

 

SEMA Show: Nakamichi a participat, de asemenea, la SEMA Show, care este principalul eveniment comercial pentru produse de specialitate auto. Prezintă o gamă largă de expozanți și evidențiază produse, instrumente și componente noi pentru industria auto. Show-ul SEMA atrage profesioniști din industrie și cumpărători din întreaga lume.

 

AAITF (China International Automotive Aftermarket Industry & Tuning Trade Fair): Nakamichi a fost prezent la AAITF, care este o expoziție comercială semnificativă în industria pieței de piese de schimb, accesorii și tuning din China. Acest eveniment servește drept platformă pentru prezentarea produselor și a tendințelor din piața aftermarket auto.

 

Echipa Nakamichi este compusă din pasionați de sunet, ingineri de sunet și persoane pasionate de toate lucrurile audio. De la înființarea sa în 2018, compania s-a concentrat pe restabilirea numelui de marcă Nakamichi atât în ​​audio de acasă, cât și pentru mobil, cu scopul de a aduce moștenirea excelenței audio consumatorilor moderni.

 

Nakamichi continuă să inoveze și să ofere produse audio de înaltă calitate pentru consumatorii care apreciază calitatea și performanța excepțională a sunetului.

 

Edotec a făcut pasul spre asocierea cu Nakamichi în anul 2023, iar în octombrie a fost autorizat ca reseller unic în România.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Cele mai Vândute

0